Vi pusser opp cirka

0
bad i året

Vi er spesialister på bad & våtrom!

Vi pusser opp 80 – 100 bad i året – Godkjent våtromsbedrift – Meget gode referanser i Trondheim og omegn. Vi leverer total løsninger for bad og våtrom. Vi har egne tømrere, flisleggere og maler, samt tett samarbeid med rørlegger og elektriker.

Ønsker du deg nytt bad? Ta kontakt for gratis befaring og mer informasjon om oppussing av bad i Trondheim.

Se våre bad & våtrom prosjekter!

BAD & VÅTROM

Ofte stilte spørsmål

Det kommer selvsagt helt an på størrelsen på badet og hvilke løsninger og varianter du vil ha. Benytt gjerne skjemaet på denne siden for å bestille en gratis og uforpliktende befaring. Da er det enklere for oss å gi deg et best mulig pristilbud.

Du kan også ta en kikk på våre priseksempler som du finner her.

I utgangspunktet tar det va 4-6 uker å pusse opp et bad fra start til mål. Det kommer selvsagt også an på vår kapasitet, så ta gjerne kontakt for å vite mer om når vi kan sette i gang med ditt prosjekt!

Badet er kanskje et av de viktigste rommene i en bolig. Ikke bare med tanke på trivsel, men også funksjonalitet og trygghet. 

Det kan ofte bli svært kostbart dersom du velger "feil" aktør til selve oppussingen. Byggmester Hofstad AS er godkjent våtromsbedrift og pusser opp ca 100 bad pr år. Vi står ofte for hele totalentreprisen av et oppussingsprosjekt der vi koordinerer prosessen fra A til Å. Vi har egne tømrere, flisleggere og malere samt tett samarbeid med rørleggere og elektrikere. 

Ta også en titt på vår veiledning av hvordan du går frem når du skal pusse opp badet.

Den finner du her

Bestill gratis befaring

Shopping Basket

Bestill gratis befaring