Vi bygger for deg

Nybygg i Trondheim

La oss bygge drømmehuset ditt !

Å bygge hus til familien skal være en god opplevelse.

Drømmene, beslutningene og planleggingen skal være en god opplevelse når det gjelder nybygg. Det samme skal byggetiden være – denne spennende perioden der materialer og tilfang blir til hus og bolig. For ikke å snakke om livet etter innflytting.
Det viktigste vi som fagfolk i Byggmester Hofstad AS kan bidra med er trygghet. Vi kan levere et komplett prosjekt fra A til Å.

Ta gjerne kontakt hvis du har tegninger av drømmeboligen, så skal vi bidra med vår kunnskap og godt håndtverk.

Se våre utvalgte prosjekter!

NYBYGG

Ofte stilte spørsmål

Det er mange viktige ting du bør tenke på i en slik prosess. Kostnader opp i mot budsjett, søknader og godkjenninger er typiske eksempler på dette. Men det viktigste du bør tenke på er valg av entreprenør. Byggmester Hofstad AS er totalentreprenør med tilgang på alle tverrfaglige tjenester i en byggeprosess. Det betyr at du som kunde kun trenger å forholde deg til en aktør, hvor vi koordinerer alt fra A til Å.

Det enkleste du starter med er å gå inn på Trondheim Kommune sine nettsider. Her finner du alt du trenger av informasjon knyttet til byggesøknad. 

https://www.trondheim.kommune.no/bygging/

Vi kan også bistå i en slik prosess, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat vedrørende dette.

Dette kommer selvsagt helt an på størrelse og omfang av prosjektet. Dersom vi blir valgt som totalentreprenør, vil vi koordinere hele prosessen fra start til ferdig bygg. Da vil både byggetiden gå raskere, og kostnaden mindre. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt. 

Bestill gratis befaring

Shopping Basket

Bestill gratis befaring