Vi bygger for deg

Totalprosjekter innen nybygg og rehabilitering

Totalprosjekt fra A til Å !

Vi tar hånd om hele byggeprosessen for deg. Du ringer til oss og for ett tilbud komplett med alle de håndverkerne du trenger. Dette gjør ombyggingen betydelig enklere for deg ved at du slipper å holde styr på de forskjellige håndverkerne.

Seriøse samarbeidspartnere innen alle håndtverksfag, gir oss kapasitet til å levere totale løsninger for ulike byggeprosjekter innen nybygg og rehabilitering.

Byggmester Hofstad AS har lang erfaring som koordinator og prosjektleder i totalprosjekt der flere underentreprenører er involvert.

Se våre utvalgte prosjekter!

TOTALPROSJEKTER

Ofte stilte spørsmål

Tenk nøye igjennom hva man ønsker av løsninger og slutt resultat opp i mot et budsjett. Valg av entreprenør er også viktig. Byggmester Hofstad AS er totalentreprenør med tilgang på alle tverrfaglige tjenester i en byggeprosess. Det betyr at du som kunde kun trenger å forholde deg til en aktør, hvor vi koordinerer alt fra A til Å.

Skal man i gang med en ny enebolig, så må det søkes. Skal man i gang med en del- eller totalrenovering av boligen, så er det ikke alltid nødvendig å søke. Du kan ta kontakt med oss dersom du har spørsmål til dette. Vi hjelper deg gjerne i gang!

Dette kommer selvsagt helt an på størrelse og omfang av prosjektet. Dersom vi blir valgt som totalentreprenør, vil vi koordinere hele prosessen fra start til ferdig bygg. Da vil både byggetiden gå raskere, og kostnaden mindre. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt. 

Bestill gratis befaring

Shopping Basket

Bestill gratis befaring