Vi bygger for deg

Tilbygg / påbygg

På jakt etter tilbygg eller påbygg i Trondheim?

Et påbygg gir huset et kosmetisk løft utvendig, samtidig som du får det arealet på huset du trenger til f.eks ny gang, soverom, større kjøkken osv.

Vi har dyktige håndverkere med lang erfaring innen sitt fagområde. Vi har også samarbeid med arkitekt, og er behjelpelig med søknader og planlegging rundt tilbygg på huset ditt.

Se våre utvalgte prosjekter!

TILBYGG / PÅBYGG

Ofte stilte spørsmål

Det er viktig å tenke igjennom hva bygget skal inneholde, hvilke rom har man bruk for og størrelse på bygget. Deretter kan det være greit å kontakte arkitekt for å få tegnet opp bygget. Du kan ta kontakt med oss dersom du har spørsmål til dette. Vi tar gjerne en befaring for å se på løsninger og muligheter. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere på arkitekter.

Det må alltid sendes inn søknad til kommunen på slike prosjekter. Enkelte saker kan være godkjent på 3 uker og andre kan ta opptil 12 uker å få godkjent. Det betyr at det lønner seg å være ute i god tid før man planlegger oppstart på bygging. Du kan ta kontakt med oss dersom du har spørsmål til dette. Vi hjelper deg gjerne i gang!

Det kommer an på størrelsen på prosjektet, men normalt tar det fra 3 til 6 måneder.

Bestill gratis befaring

Shopping Basket

Bestill gratis befaring